İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması
İstanbul’da Gençlerden Başkan Arı’ya Sevgi Seli
Rasim Arı, İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli İş İnsanları İle Buluştu

Engelliler Güne Spor Yaparak Başlıyor

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören engelliler, her sabah spor yaparak güne başlıyor.

Nevşehir’de eğitilebilir zihinsel engellilerin,  zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunmasının amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından kurulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde her zaman engellilere yönelik sabah sporu etkinliği düzenleniyor.

Merkezde görevli Beden Eğitimi Öğretmenleri nezaretinde merkezin kondisyon parkındaki aletlerden yararlanarak spor yapan engelliler, yaklaşık 30 dakika süre ile devam eden sabah sporunun ardından günlük eğitim çalışmalarına devam ediyorlar.

Merkezde gün boyu süren eğitim çalışmalarında engellilere yönelik olarak el sanatları, okuma-yazma ve müzik kursları düzenleniyor.

Kıratlıoğlu Mahallesi’nde bulunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nden 18 yaş ve üstü 40 zihinsel engelli faydalanıyor.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D