İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması
İstanbul’da Gençlerden Başkan Arı’ya Sevgi Seli
Rasim Arı, İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli İş İnsanları İle Buluştu

Kapadokya Kültür Ve Sanat Merkezi Birçok Etkinliğe Ev Sahipliği Yapacak

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi, Haziran ayı içerisinde çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Hizmete girdiği günden beri Nevşehirlilerin kültür sanat dünyasının buluşma noktası haline gelen ve konser, tiyatro, film gösterimi, gösteri, sergi, toplantı gibi etkinliklerle kültür ve sanat hayatının nabzının attığı bir merkeze dönüşen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Haziran ayında yine çok sayıda etkinlik yapılacak.

Ay sonuna kadar birçok anaokulu, ilkokul ve lisenin yanı sıra Kapadokya Üniversitesi’nin yıl sonu etkinlikleri ve mezuniyet törenlerinin gerçekleştirileceği merkezde 23 Haziran 2019 Pazar günü de ‘Bir Demet Macera’ adlı oyun sahnelenecek.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D