• 13-02-2021 11:02:18

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, üç ayların tüm insanlığa sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Savran, İslam kültüründe kutsal kabul edilen ve halk arasında da "üç aylar" olarak anılan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi feyiz ve bereket iklimi olduğunu belirtti.

Sevgi ve barış dini İslamiyet'te çok önemli olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının, manevi duygularımızın zenginleştiği, ilahi esintilerin kalplerimizi sardığı, gönüllerimizin mutlulukla dolduğu ve maneviyatımızın yükseldiği aylar olduğunu kaydeden Savran şunları kaydetti;

“Üç aylar ve 27 Şubat Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaip Kandilinin başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu aylarda tüm hanelere barış, huzur ve bereket girmesini diliyorum.  Bu mübarek aylarda yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlık ve esenlikler dilerim.”