• 20-03-2021 20:34:08

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediyespor kadın voleybol takımı, deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Sigorta Shop Kalecik Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek Sultanlar Ligi yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi'nin 20. Haftasında Sigorta Shop Kalecik Belediyespor ve Nevşehir Belediyespor kadın voleybol takımları Ankara Başkent Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

B Grubunda 2. ve 3. sırada bulunan iki rakibin müsabakasında ilk seti kazanan taraf 25-16’la Sigorta Shop Kalecik Belediyespor oldu.

Güçlü rakibi karşısında ikinci setten itibaren üstün bir oyun sergileyen kırmızı beyazlı ekip 23-25, 23-25 ve 14-25’lik setlerle maçı 3-1 kazandı.

Nevşehir Belediyespor kadın voleybol takımı bu galibiyetle B grubunda play-off için önemli bir avantaj elde etti.

Nevşehir Belediyespor, ligin 21. Haftasında kendi evinde 28 Mart Pazar günü lider Bolu Belediyespor ile karşılaşacak.