• 21-03-2021 10:59:22

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Aksaray’da düzenlenen Atletizm Geliştirme Projesi Kulüpler Arası Kros Müsabakalarında ferdi ve takım halinde önemli başarılar elde etti.

Atletizm Geliştirme Projesi Kulüpler Arası Kros Müsabakaları hafta sonu Aksaray’da gerçekleştirildi.

Müsabakalara Milli Antrenör Hakan Köstekçi nezaretinde hazırlanan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Yıldız Erkekler kategorisinde takım halinde şampiyon ve Minik Kızlar kategorisinde takım halinde 3. oldu. Minik Erkekler kategorisinde ise Ömer Efe Kantemiz ferdi sıralamada 1. oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, son dönemde düzenlenen çeşitli şampiyonalarda önemli başarılar elde ederek Nevşehir’i en iyi şekilde temsil eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını ve Antrenör Hakan Köstekçi’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.