• 01-05-2021 14:18:54
  • 853

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı tvnev, online konserlerden tiyatroya, siyasi gündem programlarından Kadir Gecesi özel programına bir çok zengin içerikle yayınlarını sürdürecek.

Youtube, facebook gibi sosyal medya kanallarından  tüm dünyadaki Nevşehirlilere ulaşan Nevşehir Belediyesi web tv kanalı tvnev, tam kapanma günleri için hazırlıklarını tamamladı.

Nevşehir Belediyesi gerçekleştireceği birçok sosyal ve kültürel etkinliği kapanma sürecini evlerinde geçirecek olan vatandaşlar için tvnev ekranlarına taşıdı.

2 Mayıs Pazar gününden başlayarak 17 Mayıs tarihine kadar Nevşehirlileri ekran başına kilitleyecek olan tvnev, çok sayıda ünlü sanatçıyı izleyicileri ile buluşturacak.

Bu kapsamda ilk olarak 2 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da Türk pop müziğinin son dönemdeki en sevilen isimlerinden biri olan genç şarkıcı Irmak Arıcı tvnev ekranlarında olacak.

Birbirinden güzel şarkılarını canlı yayında Nevşehirliler için seslendirecek olan Arıcı, yeni albümünden birçok şarkıyı da bu programda seslendirecek.

3 Mayıs Pazartesi akşamı da bu kez Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü  Müzik Topluluğu sanatçıları uzun süre unutulmayacak bir konserle ekranlara gelecek.

Saat 21.00’da başlayacak olan konserde Nevşehir Belediyesi müzik eğitmenleri usta sanatçı Neşet Ertaş’ın unutulmayan türkülerini seslendirecek.

4 Mayıs Salı günü ise tiyatroyu özleyen Nevşehirliler için ‘Aslı ile Berkcan’ adlı oyun ekranlara taşınacak. Müge Osmanağaoğlu’nun yazdığı ve Bora Severcan’ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda ünlü sanatçılar Volkan Demircan, Zuhal Yalçın, Sefa Zengin ve Melda Gür rol alacak.

Nevşehirlilerin arabesk müziğe doyacağı konser ise 6 Mayıs Perşembe günü ekranlara gelecek. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Müzik Topluluğu sanatçıları saat 21.00’da başlayacak olan konserde bu kez Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Yıldız TiLBE, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses şarkılarını seslendirecek.

Ramazan ayı içerisinde Kadir Gecesi’nin idrak edileceği 8 Mayıs Cumartesi akşamı ‘Kadir Gecesi Özel’ programı uzun süre unutulmayacak.

Bahadır ünlü yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’nun sunumu ile Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya Birincisi Muhammed Jamal ve sanatçı Murat Belet tvnev ekranlarına gelecek. Kuran ziyafeti ve ilahilerle sürecek olan programın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Gençleri unutmayan Nevşehir Belediyesi 10 Mayıs Pazartesi akşamı da ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz’ü gençlerle buluşturacak.

Gençlerin severek takip ettikleri Tatlıöz, birbirinden güzel şarkılarını Nevşehirliler için seslendirecek.

Bu arada tam kapanma günlerinde Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi (KAÇEM) eğitmenleri tarafından ev hanımlarına yönelik online kurslarda yine tvnev ekranlarında olacak.