• 11-06-2021 12:05:43

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Spor Tırmanış Küçükler C-D-E Boulder Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere İsparta’ya gitti.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler C-D-E Boulder Türkiye Şampiyonası 12-13 Haziran 2021 tarihleri arasında İsparta’da gerçekleştirilecek.

İsparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tırmanma Duvarı’nda yapılacak olan şampiyonaya Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü 11 sporcu ile katılacak.

Antrenör İrem Selen Kafalı nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bugün İsparta’ya hareket etti.

Kafilede yer alan antrenör ve sporculara başarılar dileyen Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Hepinizin şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ederek uluslararası müsabakalara katılmaya hak kazanacağına inanıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.