• 19-07-2021 17:19:15
  • 786

Nevşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde mezarlık ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlara seccade, tesbih, kurban rehberi ve Yasin-i Şerif hediye edildi.

Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Servisi tarafından Kurban Bayramı öncesinde Kaldırım ve Taşlıbel Mezarlıklarına kurulan stantlarda vatandaşlara seccade, tesbih, kurban rehberi ve Yasin-i Şerif dağıtıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da, Kaldırım Mezarlığı’ndaki dağıtım programına katılarak burada kabir ziyaretine gelen vatandaşlarla bayramlaştı.

Çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Savran, vatandaşlara aileleri ve sevdikleri birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Savran, “Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun en üst düzeyde kuvvetlendiği özel günlerden olan bayramlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, şehrimizin, ülkemizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.