• 26-01-2023 10:55:32
  • 938

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu 3 ayları müjdeleyen Regaip Kandili'nin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında;  manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri ve önemi bulunan mübarek üç aylara bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Savran, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan üç ayların habercisi Regaip Kandili'nin şehrimize ve tüm İslam alemine birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini diledi.

Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç ayların, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu belirten Savran, “Rahmeti ve bereketiyle mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri, sağlıkla, huzurla bu mübarek günlere kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Allah dualarımızı kabul ve makbul eylesin”